Blog

Muurschilderij voor schoolproject Zambia

Het is 2023 en ik kijk uit naar de schildercursussen geven in mei op camping Bois-Girault in Frankrijk. Daar gaan we ook een muurschildering maken in het paviljoen van de camping waarbij de opbrengst gaat naar een schoolproject in Zambia!

Lees meer »

Nieuwsbrief november 2022

De nieuwsbrief van november 2022 is uit! Met dit keer aandacht voor de schilderworkshops die ik ga geven in mei 2023 op de camping van boer Sam en boerin Marieke in Frankrijk.

Lees meer »

Op de Franse boerderij uit de verf komen

Vind je september ook zo’n fijne vakantiemaand? De drukte is er af en het weer doet nog steeds zijn best. Tenminste als je naar Arrabloy wilt komen, naar camping le Bois-Girault. Op deze heerlijke boerencamping in Frankrijk, vlak bij de Loire, ben je gast van Marieke en Sam. Hier kun je inspiratie opdoen in de natuur en de omgeving van de dorpjes rondom de Loire.

Lees meer »

Schilderen in Frankrijk? Jij kan het ook!

Ik en mijn man zijn net terug van le Bois-Girault in het Franse Arrabloy waar we iets meer dan veertien dagen zijn geweest als gast van Sam en Marieke Coppoolse. Ik heb daar schilderles gegeven en ik kijk terug op een paar geweldige weken! Het weer deed zijn best en de deelnemers waren allemaal een goed gezelschap.

Lees meer »

Penselstreken zetten in Frankrijk, het was heerlijk!

Plaats van handeling van een fijne week schilderen: camping Bois-Girault in het Franse Arrabloy! Weliswaar met een klein groepje maar dat mocht de pret niet drukken. Na het schilderen was het tijd voor een borrel, samen eten met de groep, klaar gemaakt door de mannen, en bourgondische avonden beleven bij boer Sam en boerin Marieke. Viva la France!

Lees meer »

Schilderen in Pieterburen, wat was dat fijn!

Eind juli was het dan zover. De schilderweek op de camping Klein Deikum bij Karin en Taart in Pieterburen! Elke dag daar heb ik als een feestje ervaren en op het einde van de week hebben de deelnemers en ik onze schilderijen tentoon gesteld aan familie en vrienden. Om dat oude cliché van stal te halen: er gaat niets boven Groningen!

Lees meer »

Workshop schilderen en kleur ontdekken op Franse camping

De lente is een heerlijk seizoen om van alles te ondernemen. Wat dacht je van kleurrijke penseelstreken zetten op een schildercanvas in de zon met de prachtige natuur als een inspirerende omgeving in Frankrijk. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan in voor de workshop 'Schilderen en kleur ontdekken' in mei op een Franse campingboerderij.

Lees meer »

De kracht van stilte

Kleuren kunnen je helpen om de balans in je leven te vinden en te behouden. Zo kun je de kracht van stilte ervaren in het interieur van je woningen, de kleding die je aan hebt of de inrichting van je werkplek. Als kleurencoach kan ik je haarfijn uitleggen welke kleuren bij jouw passen en hoe je dit in de praktijk kunt toepassen.

Lees meer »