Muurschilderij voor schoolproject Zambia

Gepubliceerd op 8 januari 2023 om 16:36

Het is 2023 en ik kijk uit naar de schildercursussen geven in mei op camping Bois-Girault in Frankrijk. Daar gaan we ook een muurschildering maken in het paviljoen van de camping waarbij de opbrengst gaat naar een schoolproject in Zambia!

DOE MEE AAN ONS PROJECT! EEN MUURSCHILDERING VOOR ZAMBIA.

In Kazempa in Zambia wordt een school gerealiseerd voor kinderen, die op normale wijze geen onderwijs krijgen en ze kunnen hier een vak leren, om zodoende een goede toekomst voor zichzelf op te bouwen.

HELP ONS OM DIT SPAARVARKENTJE TE SPEKKEN!

Van 8 mei t/m 19 mei dit jaar kun je deelnemen aan het maken van een muurschildering in het paviljoen van camping Bois-Girault in Arrabloy in Frankrijk.

Je hoeft er niet persé voor te kunnen schilderen, er zijn voorbewerkte doeken die alleen ingekleurd hoeven worden. Maar voor echte schilders, beginnend of ervaren zijn er lege doeken in alle maten. Je kunt kiezen om een week of twee weken mee te doen. Maar wil het alleen eens proberen kan je ook kiezen voor 1 tot 3 dagen. Meedoen voor een week is niet duur, € 130,00 inclusief alle materialen. Per dag betaal je €32,50. Ook inclusief alle materialen.

We willen het laagdrempelig houden, zodat er veel personen kunnen deelnemen. De hele opbrengst komt ten goede aan het project in Kazempa. Lijkt je het leuk om hier aan mee te werken, meld je dan aan via deze site bij mij!

Als je toch naar Frankrijk komt en je wilt wat doen in je vakantie, aarzel dan niet en doe mee! We hebben gezellige schildergroepen, met voor elk wat wils. Maar dit project is UNIEK, eigen werk aan en op de muur in Arrabloy en een toekomst voor de kinderen van Kazempa.

Meer informatie over het project in Kazempa vind je op de website van www.bois-girault.com (onder fooien vind je info over het project).

Vind je schilderen leuk, maar werk je liever voor jezelf? Ook dan gaat de opbrengst naar het project. Ik begeleid je naar het opzetten van je eigen werk, geef uitleg over kleuren mengen en je kiest zelf je onderwerp bijvoorbeeld portret, landschap of abstract. En ik leg je uit welke penselen of paletmes je het best gebruikt. 

Doe je mee? Meld je dan aan en vermeld ook of je met caravan of camper komt, of dat je liever een accommodatie huurt. Je krijgt van mij onmiddellijk bericht terug. O ja, we werken niet op zaterdag en zondag.

Tot ziens in Arrabloy,

Emmy van Egteren