Home » Over Emmy

Over Emmy

Wie is Emmy van Egteren?

Initiator, motivator, spreker, trainer en coach.

En wat kan ze voor je doen?

Met aanstekelijk enthousiasme en humor workshops en trainingen of lezingen gericht op:
* Kleur * Coaching * Imago
Laten zien hoe jij zelf het beste uit jezelf kunt halen om met zelfvertrouwen op eigen benen te staan.

Coachen met KLEUR
Kleur maakt het leven vrolijker en helpt je om meer over jezelf te weten te komen. Laat mij je helpen de kracht van licht en kleur te ontdekken en je inventiever, bewuster van je doelen en je kwaliteiten te zijn. Vind jouw behoeftes en ontdek je talenten.

IMAGO coaching
Door kleding word je bewust van hoe je op dit moment in het leven staat en welke aspecten van je leven verbeterd kunnen worden om je gelukkig en blij met jezelf te voelen. Niet theoretisch en zweverig, maar praktisch door zaken die je belemmeren aan te pakken en al je talenten te gebruiken. Ik begeleid je bij het inzicht krijgen in de presentatie die bij jouw persoonlijkheid past en laat uitstralen wie je bent.

Daarvoor ga je ook zelf aan het werk, soms schilderen of tekenen we, of doen we kleuroefeningen om je wensen duidelijk te krijgen. Je gaat tevens thuis aan het werk met oefeningen die aansluiten op wat je nodig hebt.

Als coach help ik je het beeld over jezelf bijstellen, ontmaskeren we denkfouten omtrent je uiterlijk en leer ik je trots te zijn op jezelf.

Ik doe wat ik het liefste doe en wat ik het beste kan: mensen die worstelen met hun imago helpen zich goed te presenteren en zich daarbij goed te voelen. Ze kunnen dan meer uit hun dagelijks leven halen en op het werk beter presteren. Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf!

Wat maakt mij bijzonder?

Mijn kracht is mensen inzichten te geven in wie ze zijn en wat ze willen laten zien van zichzelf met oog voor de persoon en hun verlangens. Vernieuwend zijn en steeds passende oplossingen bedenken om mensen te laten stralen. Met veel enthousiasme en positieve feedback telkens weer mensen weten te raken. Ik ben niet bang om mezelf te laten zien in al mijn kwetsbaarheid. Dat is mijn kracht. Dit maakt mij uniek om jou te helpen zichtbaar te worden, het mooiste laten zien wat je hebt; jezelf en al je kwaliteiten met je uitstraling.