Over Imagocoaching

Ieder mens ondergaat in het leven verschillende veranderingen, het begint al in je vroege jeugd, had je een veilig thuis? Of waren er spanningen en wilde jij jezelf soms onzichtbaar maken? Misschien werd je gepest of moest je juist heel veel moeite doen om zichtbaar te zijn.
Allemaal situaties, die je als kind kunt meemaken en die je latere leven beïnvloeden. Of later toe je wat ouder was, was je toen zelfverzekerd of juist niet. Kon je goed leren of had je moeite? En in je relaties hoe voelde je je toen? Werd je gezien? Op handen gedragen? Of mislukten je relaties? Voelde je je slachtoffer? Of vocht je jezelf naar een plek om gezien te worden?

Dit zijn allerlei situaties in je leven, die maken dat je nu soms niet weet hoe je je moet presenteren, je onzeker kunnen maken, waardoor je niet fijn in je vel zit. Misschien loopt het op je werk niet lekker, of heb je moeite om werk te vinden dat bij jou past. Het is belangrijk dat jij jezelf kent en durft toe te geven dat je het moeilijk hebt.

Schilderen: Spreken zonder woorden.

We gaan samen uitvinden waar de schoen wringt en wat de reden is voor jouw huidige situatie. Stap voor stap werken we aan jouw zelfbeeld en ruimen we de “spoken” uit het verleden en het nu uit de weg. Niemand is hetzelfde dat beseffen is al het halve werk. Kleur kan behalve flatteren ook helend werken. Kleuren brengen je in een flow er gebeurt iets in je hoofd. Je hersenen gaan namelijk een andere verbinding maken. Door te experimenteren met kleuren en verf voel je energie vrij komen. De kleuren die op het doek verschijnen vertellen jouw verhaal.

Waardoor je je energie weer voelt stromen, schilderen kun je ook gewoon doen omdat je het leuk vindt.