Gezond door licht en kleur

Ben blij om te zien dat licht en kleur nu eindelijk serieus worden genomen en dat er steeds meer producten, technieken en methodes worden ontwikkeld, niet alleen voor professionele toepassingen, maar ook voor persoonlijk gebruik.

Ik werk nu bijna 20 jaar met kleur en zie dat er steeds meer bewustwording komt over de verschillende manieren om kleur en licht te gebruiken voor onder andere gezondheid.

Vergeet niet:

VERANDER JE KLEUREN IN JE LEVEN EN JE LEVEN ZAL VERANDEREN

Tijdens de workshop 'Gezond door licht en kleur' geef ik uitleg over wat je persoonlijke kleuren zeggen over je talenten en uitdagingen, door middel van testjes en opdrachten ga je al meer inzicht krijgen in het hoe en waarom jij wel of niet voor bepaalde kleuren kiest en hoe je je wensen in een goede volgorde krijgt. Allemaal door en met kleur. Je gaat ook zelf de handen uit de mouwen steken, we gaan schilderen. Roep nu niet meteen: ik kan niet tekenen en schilderen! Wat wij gaan doen is jezelf uitdagen om licht en kleur te gebruiken op een helende manier.

Je gaat jezelf een enorm plezier doen door te werken met kleuren die je een helder en licht gevoel geven. Je het idee geven dat je even ergens anders was. Laat het gewoon gebeuren, laat het over je heen komen en voel wat het met je doet. Je kijkt voortaan op een hele andere manier naar licht en kleur!

Voor deze workshop kun je het beste een oud overhemd of schort meebrengen. Alle materialen zijn hier aanwezig. Voor meer informatie kun je met mij contact opnemen.