Omdat vorige jaar zo'n succes was, organiseren we ook volgend jaar weer de schilderworkshop. Het is al een beetje traditie, vorig jaar was het een groot succes. En we hebben het dit jaar overtroffen.

Overnachten

Pak je agenda en plan één of twee weken in Frankrijk, om lekker te ontspannen en te schilderen. Omdat het zo gezellig is op de gastvrije, ruime camping van Boer Sam en Boerin Marieke, wil je vast langer blijven. In het heerlijke natuurgebied vol mooie plekken kunnen we heerlijk in alle rust schilderen. Deze workshop wordt gehouden in de mooie omgeving Loire – de Loiret.

Je kunt een weekje -of twee- schilderen. Wel moet je zelf voor de overnachtingen zorgen, je kunt je eigen caravan of camper meenemen. Heb je dit niet? Dan kun je een caravan of huisje huren. Hierover kun je contact opnemen met Sam en Marieke via deze link.

Datums 2024

Maandag t/m vrijdag:
27 t/m 31 mei en/of 3 t/m 7 juni. 

De workshop

We schilderen van 10.00 tot 13.00 en houden dan een half uur pauze, dan eten we ons meegenomen boterhammetje. Daarna kun je kiezen om ’s middags door te schilderen tot 15.00 uur of om de mooie omgeving te bekijken en de leuke dorpen en plaatsjes te ontdekken. Je hebt natuurlijk wel vakantie. 

Een week workshop kost € 135,00, incl. materialen. We schilderen met acryl. Je mag zelf je onderwerp kiezen, misschien heb je al een idee of wil je wat nieuws leren. Er zijn altijd wel voorbeelden, om inspiratie uit op te doen.

Er is een binnenruimte, het paviljoen, waar we kunnen schilderen zonder afhankelijk te zijn van het weer. Tijdens de workshop ga je leren om beter te schilderen, met nieuwe en leuke technieken. Ik begeleid je en help je voorkomen dat je vastloopt.

Camping in het groen

Buiten in het groen kom je af en toe een paard of ezel tegen. Kom je terug bij jouw verblijfplaats, dan vind je een koppel kippen op het trapje van de caravan, die daar lekker zitten te zonnen. Dat maakt het verblijf in deze omgeving zó leuk! 

Op de camping zelf is altijd wel iets te beleven, er is een zwembad en er zijn diverse leuke activiteiten. Zoals fietsroutes, die Marieke zelf heeft uitgezet. ’s

In de avond een borreltje, waarbij de eerste je aangeboden wordt door boer Sam en boerin Marieke. Luisteren naar de mooie verhalen en avonturen van Sam, een barbecue in het bos of een kampvuur stoken voor je caravan. Ook is het mogelijk om gezamenlijk te eten.

Op eigen benen

Aan het eind van de twee weken willen we graag een veiling houden voor het project OP EIGEN BENEN in Zambia, waar Sam en Marieke meer over zullen vertellen, zij gaan er deze winter naar toe. We hopen, dat iedereen ook iets voor de veiling wil schilderen, je kunt er thuis alvast mee beginnen en het in Frankrijk afmaken, dan help ik je bij het afronden. Wil je nu al meer weten over dit project? Klik dan op de link hieronder:
https://bois-girault.com/

Geïnteresseerd of wil je de nieuwsbrief ontvangen?
Stuur dan een mail naar: info@emmyvanegteren.nl

Dan stuur ik je direct de informatie, die je wilt hebben.
Er kunnen per week maximaal 10 deelnemers meedoen, anders wordt het te druk.

Er zijn nu nog plaatsen vrij, maar wacht niet te lang want vol = vol!