Op de Franse boerderij uit de verf komen

Gepubliceerd op 4 juli 2022 om 21:00

Vind je september ook zo’n fijne vakantiemaand? De drukte is er af en het weer doet nog steeds zijn best. Tenminste als je naar Arrabloy wilt komen, naar camping le Bois-Girault. Op deze heerlijke boerencamping in Frankrijk, vlak bij de Loire, ben je gast van Marieke en Sam. Hier kun je inspiratie opdoen in de natuur en de omgeving van de dorpjes rondom de Loire.

Marieke en Sam ondersteunen een project in Kazempa in Zambia. Kijk op de website van camping Bois-Girault voor meer informatie. Om dit project te ondersteunen geef ik schilderles , met jouw deelname ondersteun je indirect het project. In september staat colorpouring op het programma, een leuke techniek met veel kleur, waar je niet voor hoeft te kunnen schilderen.

Door te gieten en te draaien met verf en blazen krijg je prachtige tekeningen in de kleuren, die zelfs een artiest je niet nadoet met zijn penseel. Want wij gebruiken die niet met deze methode, hooguit om rondom de zijkanten wat strakker te maken. Wat moet je er voor doen? Niets! Alleen jezelf aanmelden. Ook als je gewoon even lekker wilt schilderen en je technieken verbeteren. Ik heb alle materialen bij me en die zijn inclusief in de prijs. Die is voor een lekker weekje schilderen € 120,- en wil je per dag, of een paar dagen meedoen, dan betaal je per dag € 30,-.

We werken van 10.00 tot 15.00 uur en tussen de middag eten we ons meegebrachte boterhammetje op, of je gaat even naar je huisje of caravan. De workshops/cursus is vanaf 8 september t/m 15 september. Alleen niet op zondag. Ons idee is, dat je om 15.00 uur nog een mooi stuk dag overhebt voor je vakantie, om leuke dingen of boodschappen te doen. Lekker even zwemmen kan ook!

Wil je een leuke tijd met gezellige deelnemers, kom dan ook in september naar de boerderijcamping in Frankrijk en leef je uit met kleur. Daar word je blij van en als je blij bent, kom je goed uit de verf! Aanmelden kan via het contactformulier of het e-mailadres van camping Bois-Girault: campingboisgirault@gmail.com. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht.