Nieuwe schilderworkshop bij "de zusjes"

Gepubliceerd op 31 maart 2024 om 13:41

OEI! Kon je niet meedoen aan het schilderen in Frankrijk dit jaar? Was het vol, of kwamen de data niet uit? Of wil je gewoon nog een keer meedoen? Dan komt hier een tweede kans: schilderen in het prachtige land van Maas en Waal.

Naast de schilderweken in Frankrijk ga ik in het najaar een schilderworkshop geven in een heel leuk plaatsje, Hernen, vlakbij Nijmegen en Wijchen. Daar, in het land van Maas en Waal is de minicamping Zus & Zus. Een echte mini camping, er zijn een beperkt aantal plaatsen, twaalf om precies te zijn. Het is er comfortabel en wij hebben, als de club vol is, de hele camping voor onszelf.

De omgeving is prachtig met overal water, weilanden, bos en kleine dorpjes. Je waant jezelf terug in de tijd, met mooie kerkjes en ruïnes van kastelen. Daar is Nederland op zijn mooist. Dat wil je zien en vastleggen.

Gelukkig krijgen we die kans! Ik geef van zestien tot en met vijfentwintig september (behalve in de weekenden) een schilderworkshop.

We werken overdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. De middag is ter vrije besteding. ’s Avonds staat het eten klaar en kun je aanschuiven. Je moet alleen voor je eigen drankje zorgen. Koffie en thee staat er de hele dag klaar.

Als jou dit ook leuk lijkt, meld je dan op tijd aan vanwege de beperkte plaatsen! Voor een week schilderen, van maandag tot en met vrijdag zijn de kosten €150,= en voor tien dagen betaal je € 225,=. Materiaal en eten inbegrepen. Maar je mag zelf ook je eigen materiaal meenemen, je doek en je ezel en misschien je eigen penselen. Dan kan ik je helpen met het gebruik en aanvullen wat je nodig hebt.

Je kunt aankomen op veertien september, dan kun je lekker in de omgeving rondkijken en alvast ideeën opdoen. 26 september moeten wij de camping verlaten vanwege een familiefeest. Wil je meedoen, meld je dan aan op via het contactformulier. Wil je de camping bekijken, kijk dan op de website van minicamping Zus & Zus

Bij voldoende deelname krijgen jullie via de e-mail nog informatie van mij met een programma over bezienswaardigheden.