Workshop schilderen en kleur ontdekken op Franse camping

Gepubliceerd op 18 januari 2021 om 15:31

De lente is een heerlijk seizoen om van alles te ondernemen. Wat dacht je van kleurrijke penseelstreken zetten op een schildercanvas in de zon met de prachtige natuur als een inspirerende omgeving in Frankrijk. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan in voor de workshop 'Schilderen en kleur ontdekken' in mei op een Franse campingboerderij.

Schilderen in Frankrijk; wie denkt daar ook wel eens aan?

Het is een droom die veel mensen koesteren, maar niet durven te realiseren, omdat ze denken, dat ze het niet kunnen. Verras jezelf dan eens en doe mee aan de workshop 'Schilderen en kleur ontdekken'. Ontdek jezelf, wat kan je allemaal zonder dat je het wist. In deze workshop laat ik je kennismaken met hoe kleuren werken, hoe je ze kunt gebruiken en verschillende technieken zelfs zonder penseel. Daar zit voor iedereen iets bij. Bovendien helpt schilderen en werken met kleur je heerlijk leeg maken in je hoofd. Ook als je al gevorderd bent kun je hier nieuwe inzichten krijgen.

De workshop wordt gehouden op de gezellige boerderij van Sam en Marieke Coppoolse, waar ook een camping bij is, Le Bois Girault, in Arrabloy in het dal van de Loire. Een prachtige omgeving om inspiratie op te doen.

Het gaat vooral om gezelligheid, maar als je aan het schilderen bent, heeft je partner misschien niets te doen. Daarom wordt er voor hen een leuke kookworkshop gerealiseerd, want we moeten toch eten aan het eind van de dag en die zorg wil je tijdens het schilderen niet hebben.

De schilderworkshop is in de periode van 3 mei t/m 14 mei , maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur, het weekend, de zaterdag en zondag vrij en dan weer van maandag t/m vrijdag met een vrij weekend. De kosten voor de schildercursus zijn €110,- per week. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één week en dan zaterdagmorgen weer vertrekken.

We lunchen tussen de middag samen van half één tot half twee, breng je dan zelf een broodje mee? Er is dan ook even gelegenheid om vragen te stellen en te beantwoorden. Even naar tent of caravan kan natuurlijk altijd, maar samen lunchen is goed voor de saamhorigheid van de groep.

Rond vier uur ruimen we op en dan is het om half vijf borreltijd, voordat we gezellig aanschuiven bij de deelnemers van de gratis kookworkshop. Die bereiden iedere dag iets nieuws en zijn natuurlijk nieuwsgierig of wij hun kookkunsten ook op waarde schatten. De kosten voor de boodschappen worden gedeeld. Niet deelnemers mogen tegen een vergoeding ook mee komen eten.

 Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact met mij op via de contactpagina