Dipjes horen bij het leven

Gepubliceerd op 12 mei 2021 om 20:09

DIPJES HOREN BIJ HET LEVEN.

Daar zit ik weer. Leuke dingen en dagen in het vooruitzicht, ik voel me een gelukkig mens.

Toch heeft dat even geduurd, na onze verhuizing viel ik in een zwart gat. Alle zekerheden en de bekende omgeving vielen weg. Het werd zo erg, dat ik niet meer sliep en als ik wel sliep, droomde ik, dat ik weer in ons oude huis woonde. Ik at slecht en voelde me doodmoe. (achteraf was het eiwittekort en bloedarmoede) eigenlijk stortte ik gewoon in. Was mezelf niet meer.

Ik kwam in het ziekenhuis terecht, waar ik een week aanschrijven over het infuus heb gelegen. Daarna werd ik thuis goed in de gaten gehouden door de thuiszorg, totdat ik mezelf realiseerde, dat er veel leuke plannen lagen en dat ik daarmee aan de slag moest. Geleidelijk aan werd ik weer blijer en zag ik de kleuren in mijn leven terugkomen.

De kleuren kwamen letterlijk terug, ik begon weer te schilderen en de opdrachten kwamen ook weer binnen. De workshops en schildercursussen, die ook vorig jaar al gepland stonden, moesten vanwege de corona wel weer opgeschoven worden, maar ze gaan door!

Schilderen in Frankrijk en schilderen in Pieterburen, zijn bijna volgeboekt. Ik werk maar met maximaal `10 personen in een clubje. Daar ben ik heel blij mee, omdat ik altijd heel blij word van het delen van kennis.

DE FLOW, DIE JE VOELT

Als je creatief bezig bent, gaan je hersenen andere verbindingen leggen, hoe voelt dat voor jou?
- B.v. als het lekker gaat en je merkt, dat je hoofd leeg wordt.
- Je komt uit je comfortzone en vind dat nog leuk ook.
- Hoe kleuren bij je binnenkomen en je laten voelen…
- Je krijgt inzicht in wat je nodig hebt.
- Je voelt de kracht van kleuren en voelt daardoor jouw eigen kracht.
- Kortom, je voelt de Flow!

Je ontdekt, dat je niet hoeft te kunnen tekenen of schilderen, om met kleur te creëren.
Het enige wat je nodige hebt is jezelf!

En zie, alleen al het schrijven over kleur en het denken eraan heeft me weer blij gemaakt, wil jij dat
ook? Neem dan contact met me op, dan stuur ik je alles wat je wilt weten.

Info@emmyvanegteren.nl

Ik zie er naar uit, om jullie te ont-moeten.

Hartelijke groet,

Emmy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.