Home » Blog » Verplaatsing "Kom tot jezelf" dagen naar 2021

Verplaatsing "Kom tot jezelf" dagen naar 2021

Gepubliceerd op 21 oktober 2020 om 16:29

De "Kom tot jezelf" dagen gaan ondanks de nieuwe coronamaatregelen door! Het ideale moment voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, rust en nieuwe energie in deze roerige tijden. De data van deze dagen worden echter verplaatst naar eind januari 2021.

De nieuwe coronamaatregelen maken het er niet makkelijker om iets mooi te organiseren. Omdat de "kom tot jezelf" dagen interactief zijn en er dus veel beweging is, heb ik samen met Elly Carmiggelt nieuwe data vastgesteld: vrijdag 29 januari, zaterdag 30 januari en optioneel, zondag 31 januari. Voor meer informatie zie ook dit bericht.

Ben je helemaal enthousiast geworden? Wees er dan snel bij door contact met mij op te nemen! we hebben slechts ruimte voor tien personen. Iedereen krijgt een eigen ruime slaapkamer en we hebben een fijn ontspannend programma verdeeld over twee dagen. Boek je en betaal je vóór 15 januari 2021 dan krijg je een early bird korting van 10% of de tweede nacht gratis. Mocht je geïnteresseerd zijn, maar wil je een andere datum? Dit is bespreekbaar voor teams en groepen.


«   »