Home » Blog » "Kom tot jezelf" dagen zijn bekend!

"Kom tot jezelf" dagen zijn bekend!

Gepubliceerd op 26 juli 2020 om 22:18

De data van de “kom tot jezelf” dagen zijn bekend! Begin november gaan Ellen Carmiggelt en ik op een prachtige logeerboederij in de Achterhoek een aantal dagen aanbieden zodat deelnemers kunnen onthaasten en nieuwe kracht kunnen opdoen.

Niemand zal het ontgaan zijn dat de wereld in beroering is. Alles in beweging en door de media worden we ook nog eens overal mee geconfronteerd. We kunnen er niet omheen en we worden er onrustig van. Het geeft ons stress en daarom gaan we op zoek naar afleiding of kortetermijnoplossingen. Maar we bouwen daar niets mee op. Vertrouwen en geduld zijn vaak ver te zoeken.

Ellen Carmiggelt en ik hebben ideeën, visie, kennis en ervaring om jou op de allerbeste manier te helpen. Wij gaan unieke dagen en mogelijkheden aanbieden om een groot verschil in levenskwaliteit te ontdekken en jouw innerlijke kracht terug te vinden in deze hectische tijd. Want er is altijd meer mogelijk dan je nu denkt, wees daarvan overtuigd!

Wij organiseren begin november een aantal dagen om tot jezelf te komen, op een prachtige plek in de Achterhoek. Alleen al de rust om je heen maakt dat je kunt ontspannen. En het programma is veelomvattend, maar niet intensief. We zijn immers geen schoolklasje. Met maximaal tien personen is het programma vol, uiteindelijk willen wij iedereen persoonlijke aandacht en ruimte kunnen geven.

Er wordt beslist rekening gehouden met de op dat moment geldende Covid-19 maatregelen. Er is veel ruimte voor iedereen en ons programma voor deze dagen is relaxed, want het gaat erom dat het een positieve impact heeft op je manier van leven en dat je tot rust komt. Wij bieden dan ook een tweedaags programma met een overnachting en vol pension all in op logeerboerderij de Muetstege. Je hebt daar de beschikking over een ruime eigen slaapkamer.

Op dag 1 is de aankomst tussen 9.30 uur en 10.00 uur, en kom je even lekker bij met koffie of thee met wat lekkers. Vanaf 10.30 uur starten we met het programma en leren we op een ludieke manier iets meer over elkaar. Als we elkaar beter kennen is het ook leuker om de onderdelen af te stemmen op de behoeften, niet iedereen hoeft alles tegelijk.

We hebben een kok, die voor iedereen de lekkerste dingen kan maken, dus als je een dieet hebt of een allergie willen we het graag weten. En ’s morgens kunnen de niet-langslapers voor het ontbijt een fijne wandeling maken met gastvrouw en gids Hetty. Na het ontbijt gaan we verder en we streven ernaar om elke dag ongeveer 16.00 uur klaar te zijn. Dan blijft er er nog tijd over voor de leuke dingen die onze gastvrouw Hetty in petto heeft. Bevalt de rust je goed en de omgeving ook, dan kun je voor slechts € 25,00 een nachtje bijboeken.

Je kunt deze dagen ook vrijblijvend een super ontspannende Access Bars behandeling of andere energetische sessie krijgen, precies waar jij behoefte aan hebt. Of gewoon even een één op één gesprekje met mij of Ellen.

Je mag je ook volop uitleven met kleur tijdens je verblijf op de logeerboederij. Hoe jij kleuren gebruikt zegt veel over jouw emotie. We praten er met elkaar over en misschien herkennen sommigen zich in de verhalen van anderen. We hebben verschillende oefeningen en een stappenplan. Wat is jouw volgende stap, wat is jouw doel, wat heb je nodig ? Kortom, een programma wat je inzichten gaat geven.

De "Kom tot jezelf" dagen staan gepland voor dinsdag 3 november, woensdag 4 november en facultatief donderdag 5 november. Onze overnachting is van dinsdag 3 november op woensdag 4 november. De prijs is € 250,00 all - in. Aanmelden kan via het contactformulier.

Wees op tijd met aanmelden als  je mee wilt doen, want vol=vol. Je kunt de "Kom tot jezelf" dagen onder de aandacht van je manager of baas brengen. Misschien vindt je manager of baas ook wel, dat je zo’n uitje verdiend hebt...


«   »