Home » Blog » Op zoek naar je talenten in het Engelse werk

Op zoek naar je talenten in het Engelse werk

Gepubliceerd op 13 maart 2020 om 22:26

Heb je soms het gevoel, dat je niet op de juiste plek zit? Voel je je niet gewaardeerd? Ben je zichtbaar genoeg? Gebruik je jouw talenten wel voldoende? Vergroot je zelfkennis en ontdek jouw unieke kwaliteiten via de talententraining op woensdag 22 april in Zwolle.

Op de talententraining gaan ik en Ellen Carmiggelt op woensdag 22 april van 10.00 tot 16.00 uur met de deelnemers op een ware ontdekkingstocht. Onze leidraad is het sprookje: De nieuwe kleren van de keizer. Wat levert deze dagtraining je op?

* Je leert anderen kennen, maar vooral herkennen.
* Je leert ook hoe jij zelf in dit moment staat en wat je zou willen bereiken.
* Je krijgt de tools aangereikt om mee aan de slag te gaan, direct op de dag zelf.
* Je mag vergelijkingen maken, het is niet zo dat wat je doet niet goed goed is, maar er zit meer in je.
* Dát willen we naar boven halen en je laten zien hoe je die kwaliteiten kunt gebruiken voor minder stress en betere samenwerking en hoe je daardoor betere resultaten kunt bereiken.

De training vindt plaats in uitspanning het Engelse werk, het Engelse werk 4 te Zwolle. De locatie ligt centraal gelegen met gratis parkeergelegenheid. Normaal kost deze training € 125,00, voor VIP-leden is dit event € 90.00. De koffie, thee en een lunch is inbegrepen, evenals het nabespreken met een drankje.

Ben je benieuwd en wi je het programma voor deze dagtraining ontvangen? Meld je dan via de contactpagina door een ingevuld contactformulier te verzenden, te mailen of te bellen.


«   »